Köksbutiken på Söderslätt

Köksbutiken på Söderslätt

I vår butik hittar ni Kungsäterkök som tillverkas i Halland sedan 1908. Redan då hade företaget en idé om att kvalitén alltid ska vara den bästa. Svenska träslag möter traditionella hantverk med lyckat resultat. Vi har kök i alla stilar och prisklasser. Allt från lantkök till det mest moderna kök ni kan tänka er. Kom och låt oss visa er vad vi kan göra för er och för ert kök. Ni får ett vackert och personligt kök, anpassat efter era önskemål och behov.

I butiken har vi också Tibrokök, vars sätt att tillverka kök går tillbaka i flera generationer och hantverket bakom varje kök är omsorgsfullt utvecklat. Vill man ha ett riktigt bra kök, är det svårt att få ett bättre kök än ett Tibrokök. Vi tillåter att tillverkningen tar lite extra tid för att kunna erbjuda högsta möjliga kvalitet. Hela vår yrkesstolthet speglar sig i ditt kök och den är vi såklart rädda om. För oss är det lika viktigt med en hållbar och kraftig stomme, som finishen på luckor och lådor. Alla frästa spår handslipas för ett perfekt resultat och vi skickar aldrig iväg ett kök som inte uppfyller alla våra högt uppsatta krav.

 

Boka en tid för ett förutsättningslöst möte med en köksdesigner. Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök, där vi i lugn och ro på plats hemma hos er kan prata igenom era förutsättningar och önskemål. Ni berättar för oss vad ni vill ha och vi ritar ett kök efter era behov. Ni får tredimensionella skisser som gör det lättare att välja. Vi har egna hantverkare som sätter in köket till er, om ni vill det.

Läs mer om våra underleverantörer här:

Kungsäterkök

Tibrokök

 

Hitta till oss:

Kör motorvägen från Malmö mot Trelleborg. Ta av mot Skegrie. Kör ca 1 km. Ta höger i T-korset. Schaggarp är första gården på vänster sida.

Latitude: 55°24'26"

Longitude: 13°5'10"

Aktuella öppettider hittar ni på vår facebooksida, men ni är alltid välkomna att ringa 0706-600106 eller bara titta in om ni kör förbi.

Välkomna!

Kontaktuppgifter:

Adress:

Västra Värlingevägen 64-8

Skegrie (Trelleborgs kommun)

Telefonnummer:

0706-600106, Mikael Gulda

mailadress:

info@schaggarp.se