Kronobergshus i Skåne

Kronobergshus har sitt huvudkontor Växjö och är ett litet småländskt husföretag, med stor kapacitet och med hus som håller hög kvalitet. Detta uppnår vi genom att noggrant valt ut våra leverantörer, och där valt endast de bästa.

Vi har med oss en av de arkitekter i småhusbranchen med bäst renommé, samt en av de starkaste och mest framåtriktade produktionsanläggningarna. Tillsammans med dessa vill vi helt enkelt göra allt för att vara bäst.

Kronobergshus startades som ett husföretag för vi vill skapa något unikt.

Antalet byggda hus är inte det viktigaste, utan istället fokuserar vi på design, kvalitet och utförande, och detta med tanke på energihushållning och miljö.

Kronobergshus vilja är att skapa hus som är anpassade efter våra kunder, och inte hus anpassade för att förenkla i produktion.

Vi erbjuder inte bara en produkt, utan ett kundunikt boende. Ett hus som man stolt vill stå framför och förkunna att man varit delaktig i att skapa.

Hos oss är det en självklarhet att kunderna själva är med och påverkar både utformning och utförandet av sitt "eget hus" – för visst måste den största affär man gör i livet också vara den tryggaste!

Läs mer på www.kronobergshus.se

Hitta till oss:

Kör motorvägen från Malmö mot Trelleborg. Ta av mot Skegrie. Kör ca 1 km. Ta höger i T-korset. Schaggarp är första gården på vänster sida.

Latitude: 55°24'26"

Longitude: 13°5'10"

Aktuella öppettider hittar ni på vår facebooksida, men ni är alltid välkomna att ringa 0706-600106 eller bara titta in om ni kör förbi.

Välkomna!

Kontaktuppgifter:

Adress:

Västra Värlingevägen 64-8

Skegrie (Trelleborgs kommun)

Telefonnummer:

0706-600106, Mikael Gulda

mailadress:

info@schaggarp.se